"Was ik maar jaren eerder gescheiden". Een uitspraak die regelmatig
achteraf gedaan wordt, maar terecht of niet? Door sociale druk en andere
verwachtingen en verplichtingen worden belangrijke keuzes vaak uitgesteld, zo
vertelde een van onze lezers haar verhaal:

 “Ik zeg altijd ik had het jaren eerder moeten doen maar ik weet niet of
ik er emotioneel klaar voor was geweest. Het voelt alsof ik jaren heb verloren
van mijn leven. Ik was 40 jaar tegen de tijd dat ik de knoop doorhakte.

 Nu ik terug kijk schaam ik me als moeder dat ik mijn kinderen zo veel heb laten doorstaan. Dit had ik kunnen voorkomen, maar op dat moment denk je dat  het beter is om bij elkaar te blijven. Had ik maar….wat als ik dit of dat had gedaan…lastig om terug te kijken. Ik zou alleen het leed voor mijn kinderen willen verzachten.

Achteraf kan ik zeggen dat ik er eerder absoluut klaar voor was geweest, maar door langer te blijven in een relatie daalt je zelfvertrouwen. Er zijn na de scheiding uit verschillende, ook onverwachte, hoeken mensen geweest die mij hebben geholpen en er doorheen hebben gesleept.

Mijn leven en de kwaliteit ervan is duizend keer beter geworden. Ik ben in veel betere gezondheid, zelfs mijn bloedwaardes zijn beter dan toen ik nog getrouwd was. Ik kan nu alle dingen doen, die ik wilde doen. Ik ben meer gaan reizen en ik heb weer waardevolle vriendschappen.

Het is nu heel makkelijk om tegen mensen te zeggen, stap eruit, want het maakt je gelukkiger. Toch moet iedereen dit op zijn eigen tijd doen, zodat je klaar bent voor de uitdagingen die een echtscheiding met zich meebrengt. Alles in je leven zal na een echtscheiding veranderen, dus wanneer je nieuwe onzekerheid aan kunt, weet je dat je er klaar voor bent.


Vragen over scheiding, wij staan voor u klaar. Maak een afspraak voor
een gratis adviesgesprek. 

www.echtscheidingspraktijkrotterdam.nl/contactRosa Oman
2/19/2020 12:43:47 pm

Hallo, ik wil mijn geweldige getuigenis delen Na jarenlang in relatie met Echtgenoot te zijn geweest, heeft hij het uitgemaakt, ik heb al het mogelijke gedaan om hem terug te brengen, maar alles was tevergeefs, ik wilde hem zo graag terug vanwege de liefde die ik heb voor hem smeekte ik hem met alles, ik deed beloften maar hij weigerde. Ik legde mijn probleem uit aan mijn vriend en zij stelde voor dat ik liever contact op zou nemen met een spell cast die me zou kunnen helpen een spell te gebruiken om hem terug te brengen, maar ik ben het type dat nooit in spell geloofde, ik had geen andere keuze dan het te proberen, ik e-mailde de spell caster, en hij vertelde me dat er geen probleem was dat alles binnen drie dagen in orde zou zijn, dat mijn ex voor drie dagen bij me terug zou komen, hij betoverde en verrassend op de tweede dag, het was rond 16.00 uur. Mijn ex belde me, ik was zo verrast, ik beantwoordde de oproep en alles wat hij zei was dat hij zo medelijden had met alles wat er gebeurde dat hij wilde dat ik naar hem terugkeerde, dat hij zoveel van me houdt. Ik was zo blij en ging naar hem toe, zo begonnen we weer gelukkig samen te leven. Sindsdien heb ik beloofd dat iedereen die ik ken die een relatieprobleem heeft, deze persoon zou helpen door hem of haar te verwijzen naar de enige echte en krachtige spreukspeler die me hielp met mijn eigen probleem. e-mail: babaidadawiseman01@gmail.com
 je kunt hem e-mailen als je hulp nodig hebt in je relatie of een andere zaak.

Love Spells
Verdien een goed geld of win een loterij.
Succes behalen in het bedrijfsleven.
Spirituele problemen.
Win een rechtszaak.
Zoek je levenspartner.
Krijg een goedbetaalde baan.
Krijg controle over je huwelijk.
Krijg gunst en krijg aantrekking van mensen.
Krijg verloren geld terug.
Genees je van alle ziekten. zowel geneesbaar als ongeneeslijk.
Los zwangerschapsproblemen op en zegen je met baby's enz ...

Neem contact op met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
via babaidadawiseman01@gmail.com
WhatsApp: +2348136951551
Viber: +2348136951551

Bedank mij later

ReplyLeave a Reply.